Gezichtsbehandelingen

Refresh behandeling 25 min

Verfrissende behandeling met de producten van Yellow Rose. Bestaande uit een:

huidanalyse, reiniging, peeling, masker, hoofdhuid massage en een dagverzorging.

Je huid voelt weer heerlijk schoon en fris aan!

€ 27.-

Clear Skin behandeling 40 min

Speciaal voor de onzuivere huid. Een zuiverende en verfrissende behandeling met de producten van Yellow Rose. Bestaande uit een huidanalyse, reiniging, peeling, verwijderen van huidonzuiverheden, masker, hoofdhuid massage en een dagverzorging.

Je huid voelt weer heerlijk schoon en fris aan!

€ 42.-

Royalty behandeling 55 min

Deze complete behandelingen, met de producten van Yellow Rose, begint met een huidanalyse, reiniging, peeling en het verwijderen van huidonzuiverheden. Daarna een keuze voor epileren van de wenkbrauwen of het harsen van bovenlip en kin. Dan volgt er een heerlijke ontspannende gezichts en decolleté massage. Na het aanbrengen van een Peel off masker kan je genieten van een ontspannende hoofdhuid massage. De behandeling word afgesloten met een dagverzorging. Deze behandeling geeft de huid een stralende gezonde en natuurlijke look!

€ 57.-

Handen paraffine pakking 20 min

In een warm bad met paraffine verrijkt met etherische olie worden uw handen meerdere malen ondergedompeld. Daarna worden uw handen ingepakt in plastic en vervolgens in stoffen handschoenen.

Zo blijven uw handen warm en kan de paraffine goed zijn werk doen. De paraffine verzacht en hydrateert de opperhuid. De warmte zorgt voor een betere doorbloeding en heeft een gunstig effect op de spieren. Uw handen voelen na een paraffine behandeling zijde zacht aan.

Los te boeken €15.-

In combinatie met een andere behandeling € 10.-

Winkelwagen

Bedankt voor uw bezoek

Helaas hebben wij een tijdelijke cliënten stop voor de nieuwe sets wimperextensions. Wij hopen dat dit van korte duur zal zijn.