Veelgestelde vragen

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

Wimperextensions blijven de gehele natuurlijke groeicyclus van de eigen wimpers zitten. Net als bij je hoofdhaar, hebben ook de wimpers een groeicyclus. Deze groeicyclus verschilt per persoon, maar duurt ongeveer tussen de zes tot acht weken. Dan heeft een wimperhaar de volledige groeicyclus gehad van de groeifase, overgangsfase en rustfase. Deze groeicyclus is voor iedereen anders en hangt ook af hoe u met de wimperextensions om gaat. Over het algemeen moet men om de 3 weken terug komen om de wimpers bij te laten werken.

Hoe vaak moet ik de wimperextensions bij laten werken dmv een touch-up?

Wij raden aan om iedere 3 weken terug te komen. Als u te lang wacht vallen de wimperextensions te veel uit en moet u een hele nieuwe set laten aan brengen.

De natuurlijke haargroeicyclus is hierin bepalend. Bij een snelle groeicyclus adviseren wij om elke 2 weken de wimperextensions te laten bij werken. Bij een wat langzamere groeicyclus is het advies elke 3 á 4 weken. Andere factoren zoals gebruik van olie producten rondom de ogen, gebruik van mascara, het niet goed schoonmaken of het veel aanraken/plukken aan de wimperextensions, kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions eerder uitvallen.

Kan ik mascara op de wimperextensions aanbrengen?

Hoewel wij dit echt AFRADEN, is het in principe wel mogelijk maar dan alleen op de uiteinde van de extensions en ALLEEN bij de ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS. Door veel mascara te gebruiken over de wimperextensions, zal ervoor zorgen dat u minder lang plezier heeft van de extensions. Op olie gebaseerde mascara of waterproof mascara kan namelijk de wimper lijm doen oplossen.

Bij volume wimperextensions kan er GEEN MASCARA gebruikt worden. Mascara over volume wimpers zal de waaiers doen sluiten, waardoor het volume effect verdwijnt.

Kan ik met wimperextensions zwemmen, douchen, sporten of naar de sauna?

Ja dat kan, de wimperlijm die wordt gebruikt is na het uitharden waterproof. Het volledig uitharden van de lijm duurt 24 uur, vandaar het advies om de eerste 24 uur de net geplaatste wimperextensions niet nat te maken.

Zijn wimperextensions schadelijk voor de eigen wimpers?

Nee, als deze op de juiste manier geplaatst worden zijn de wimperextensions niet schadelijk. Ten alle tijden word er rekening gehouden met de dikte en lengte van de natuurlijke wimpers. Op basis hiervan zal er bepaald worden welke dikte en lengte er toegepast kan worden, zodat de natuurlijke wimpers niet overbelast raken. De wimperextensions worden één op één geplaatst, één wimperextension op één natuurlijke wimper. De eigen wimpers kunnen daardoor op natuurlijke wijze doorgroeien. De eigen wimpers zullen dus onbeschadigd blijven met uitzondering van het geval dat men er aan gaat trekken of niet de aftercare adviezen opvolgt. De aftercare van wimperextensions vind u bij het kopje aftercare op de pagina.

Abonneer je

Om op de hoogte te blijven van ons

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Onze nieuwsbrief komt één keer in de twee maanden uit.

Winkelwagen