Ik hou van wat ik doe en dat merken mijn klanten elke dag,

persoonlijke service is nr 1 prioriteit voor mij!

Mijn naam is Ineke Prins vd Belt, sinds 2020 eigenaresse van LASH Almere.

Ik ben een aantal jaar een tevreden klant geweest van Lash Almere. Na enige tijd zoekende naar een baan waarmee ik mensen echt blij kan maken, werd mij de mogelijkheid aangeboden om een cursus te volgen tot wimperstyliste. Ik ben van origine schoonheidsspecialiste en vind dit een hele mooie aanvulling.

In 2017 heb ik de cursus One by One wimperextensions gedaan en heb ik de kans gekregen om als zzp’er onder de naam Princess Lashes & Skincare aan de slag te gaan bij Lash Almere.

Eind 2020 besloot Patricia Tauber, de oprichtster van Lash Almere, om te remigreren naar Zweden. Vol enthousiasme heb ik Lash Almere van haar overgenomen, om de kwaliteit van deze salon voort te zetten. Omdat dit werk mijn passie is, ben ik ontzettend dankbaar voor deze kans!

We bieden inmiddels meer dan alleen Wimperverlenging aan. Je kunt nu ook voor, 3D Volume Lashes, Wenkbrauwstyling, Schoonheidsbehandelingen, Microneedling & BB Glow bij ons terecht.

Sinds 2014 is Lash Almere opleidingsinstituut van NEICHA en je kan bij mij een cursus volgen voor 1 by 1 wimperextensions en 3D volume lashes.

Ineke Prins

Winkelwagen