BB Glow

BB Glow is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere stralende huid.De BB Glow microneedling behandeling is geschikt voor alle huidtypes en voor zowel mannen als vrouwen. Een laag Semi-Permanente BB serum word dmv de dermapen in de huid gebracht om je een natuurlijk ogende basis te geven die een bepaalde tijd blijft zitten. Deze behandeling voorziet je huid van een lichte dekking om vlekjes, roodheid en donkere kringen rondom de ogen te verbergen.Een BB Glow treatment is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen en voorkomen van sproeten, huidverkleuringen door de zon, acne, ouderdomsvlekken en bij het verlichten van uw huid.

BB Glow Effects

 1. Stralende huid
 2. Intensieve Hydratatie
 3. Egale huidskleur
 4. Opheldering van de huid
 5. Gladde huidstructuur
 6. Vermindering pigment vlekken
 7. Vermindering littekens
 8. Vermindering van couperose 

Nazorg

Gedurende 48 tot 72 uur je gezicht make-up loos te houden en vrij van water, dit voor een langere houdbaarheid van de behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème, oog make-up en lippenstift mag wel gebruikt worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact met direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, gebruik een zonnebrandcrème met spf 50. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna en neem geen hele hete douche. Dit heeft een stomend effect op je poriën en je huid. Wij adviseren tot 4 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Een spray-tan is een geweldig alternatief.

Hoe lang heb ik dit effect?

Dit is afhankelijk van jouw huidtype en conditie van jouw huid. Maar in de meeste gevallen is het effect direct zichtbaar.Te verwachten resultaat:1 behandeling = Max 1 week resultaat ( perfect voor een feestje/ bruiloft)3 behandelingen = Max 4-8 maanden resultaat. Kies je voor een kuur? Dan adviseren wij elke 2 weken te komen en de kuur te verdelen over anderhalve maand tijd.

Veilig

Afgezien van gevoelige huidtypes, zou je slechts één dag aan aan downtime nodig hebben. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn lichte roodheid. Een zeldzaamheid is een lichte zwelling van de huid bij gevoelige huidtypes de eerste 2-3 uur.Na de behandeling ziet de huid er een beetje roze uit, dit zal na een paar uurtjes weg trekken.

Contra-indicaties

 • Zwangerschap
 • Actieve infectie in het gelaat
 • Zonverbrande huid
 • Psoriasis
 • Eczeem in het gelaat
 • Auto- Immuunziekte

Prijzen

Per behandeling € 85,95Per kuur / 3 behandelingen € 200,-

Inhoud behandeling 55 min

De huid word eerst gereinigd- BB Glow serum word dmv de Dermapen in de huid gebracht- Na het behandelen moet de BB Glow serum gedurende 20 min inwerken- Masker en hoofdhuid massage- Dagverzorging

Winkelwagen