Aftercare Wimperextensions

Laat de eerste 24 uur geen water in aanraking komen met de Wimperextensions.

Breng geen bezoek aan sauna & zonnebank de eerste 48 uur.


Probeer wrijven in de ogen te vermijden, pluk en trek niet aan de wimpers. De natuurlijke wimpers kunnen daardoor vroegtijdig uitvallen. De kans dat de haarschachten beschadigen is groot wat tot blijvende schade kan leiden. 


Borstel je wimpers dagelijks. Doe dit altijd op droge extensions, niet direct na het douchen.  Laat de wimpers door de lucht drogen.  Tip om de wimpers sneller te drogen na het douchen gebruik de koude stand op de haar föhn.


Gebruik olievrije make-up remover. Remover met olie doet de lijm van de extensions los weken.


Reinig je wimpers met een speciale foam of micelair water. Doe dit zeker 2 keer per week. Schone Wimperextensions gaan langer mee. Reinigings Foam is te koop in de salon en webshop.


Gebruik van mascara is niet nodig en raden wij af. Door overmatig gebruik van mascara gaan de extensions minder lang mee. Toch mascara gebruiken? Dan alleen op de uiterste puntjes. Haal wel elke keer na gebruik de mascara er voorzichtig en zorgvuldig af met een olie vrije make-up remover. 


Plan je touch-up afspraak op tijd in, zodat je altijd kan genieten van een volle set. Advies T-U elke 2-3 weken. Het gemiddelde verlies van de natuurlijke wimper is tussen de 1á 4 wimpers per dag. Uiteraard verschilt dit per persoon


Kom op jouw touch - up afspraak altijd met schone ( mascara vrije) wimpers, zo blijft er meer tijd over om bij te vullen ; )


Verwijder de Wimperextensions nooit zelf, laat dit altijd door jouw styliste doen.

Abonneer je

Om op de hoogte te blijven van ons

The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal distribution of letters. making it look like readable English.

Winkelwagen